preskoči na sadržaj

Gospodarska škola Čakovec

Login

Promotivni video škole


Oprema školeKalendar
« Lipanj 2024 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
1 2 3 4 5 6 7
Prikazani događaji

 

Promocija poljoprivrednih zanimanja
Praktična nastava polaznika tečajeva

Agronet – praktična nastava
 

U sklopu IPA projekta Agronet u našoj školi odvija se obrazovanje odraslih u zanimanjima: vinogradar/vinar, voćar i cvjećar/aranžer.


Osim teoretskog dijela predavanja koja se održavaju u školi, polaznici primjenjuju stečena znanja u sklopu praktičnog dijela obrazovanja. Polaznike obrazuju ugledni stručni predavači s višegodišnjim iskustvom.


Praktična nastava za zanimanja voćar i cvjećar/aranžer odvijala se na školskoj ekonomiji u Mihovljanu, a za vinogradare/vinare u školskom vinogradu u Vučetincu. Voćari su sadili breskve, cvjećari/aranžeri presađivali sadnice ukrasnog bilja, dok su vinogradari/vinari obavljali sadnju i rezidbu vinove loze.


Zbivanja na teoretskom i praktičnom dijelu obrazovanja možete pogledati na priloženim fotografijama, a veći broj fotografija nalazi se u fotogaleriji škole na ovom linku.
 

Spisak izabranih polaznika tečajeva za zanimanje vinogradar - vinar, cvjećar - aranžer i voćar nalazi se u prilogu ove obavijesti (format Word 2003).

Europska komisija izvršno je tijelo Europske unije.

“Europsku uniju čini 27 zemalja članica koje su odlučile povezati svoja znanja, resurse i sudbinu. Zajednički su, tijekom razdoblja proširenja u trajanju od 50 godina, izgradile zonu stabilnosti, demokracije i održivog razvoja, zadržavajući pri tome kulturnu raznolikost, toleranciju i osobne slobode. Europska unija posvećena je dijeljenju svojih postignuća i svojih vrijednosti sa zemljama i narodima izvan svojih granica.“

“Ovaj projekt provodi se uz financijsku podršku Europske unije. Sadržaj publikacije isključiva je odgovornost Gospodarske škole i ne može se smatrati službenim stavom Europske unije.”

 

preskoči na navigaciju