preskoči na sadržaj

Gospodarska škola Čakovec

Login

Promotivni video škole


Oprema školeKalendar
« Lipanj 2024 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
1 2 3 4 5 6 7
Prikazani događaji

 

Promocija poljoprivrednih zanimanja
UPORABNI PREDMETI OD LAVANDE

UPORABNI PREDMETI OD LAVANDE

AROMA VJENČIĆ

Vjenčić od dekorativnog pamučnog materijala punjen lavandom uzgojenom na našim školskim poljima izgleda vrlo luksuzno i slobodno može krasiti bilo koji prozor,  zid sobe, ormar... U svakoj će prostoriji širiti ugodan miris prirodne lavande. Da bi lavanda pustila aromu, podgrijavamo je u pećnici ili dobro protresemo.

DEKORATIVNI JASTUK

Izrađen je iz dekorativnog pamučnog materijala, punjen aromatiziranom sintetskom vatom. Ručno izvezen s dodacima perla, daje mu dodatnu profinjenost i ljepotu. Izvrstan je poklon i ukras za svaki dom.

DEKORATIVNE VREĆICE I TORBE

Elegantne vrećice-torbe, izvezene s motivima lavande, ukrašene perlama te aplicirane raznim motivima. Ove vrećice izrađene su od „žutice“, tradicionalnog pamučnog platna bijelo-žute boje.

AROMA JASTUČIĆ

Jastučić od dekorativnog pamučnog platna i organdi mrežice izgleda vrlo luksuzno i slobodno može krasiti bilo koji stol, stolić, ormar, krevet,… Umjesto sintetičkih mirisa, ovaj jastučić u svakoj će prostoriji širiti ugodan miris prirodne lavande.

DEKORATIVNE  TORBE

Elegantne torbe, izvezene s motivima lavande, ukrašene perlama te aplicirane raznim motivima. Ove vrećice izrađene su od „žutice“, tradicionalnog pamučnog platna bijelo-žute boje.

MINI JASTUČIĆI LAVANDE

Mini jastučići punjeni lavandom za ubacivanje u ormar protiv moljaca, poklončić nekome,… Dobro će doći i u džepu skupog kaputa, u cipeli ili u torbici da nam širi ugodan miris.

DEKORATIVNI JASTUK

Izrađen je od mekanog materijala, a punjen sintetskom vatom. Jastučnica je izrađena iz dekorativnog pamučnog materijala, a ukras je izrađen aplikacijama raznih dekoracija. Dizajniran je tako da leži na vratu i ramenima.

VREĆICA ZA VJEŠALICE

Izrađena je od pamučnog materijala s prozirnim dijelom od organdija. Radi se o dekorativnom proizvodu s funkcionalnim djelovanjem protiv moljaca i aromatiziranjem cijelog ormara. Omča na vrhu vrećice omogućava postavljanje na vješalicu.

LAVANDIN UKRASNI JASTUK

Lijepi aplicirani pamučni jastuk ukras je za svaki dom. Jastučići punjeni lavandom mogu se prazniti i puniti svježom lavandom. Koristi se za relaksaciju, dobro raspoloženje, popodnevno opuštanje, uspavljivanje.

MIRISNA VJEŠALICA

Tkanina koja pokriva vješalice krije osušenu mirisnu lavandu. Profinjeno izrađena dekorativna vješalica ima funkciju djelovanja protiv moljaca i aromatiziranja cijelog ormara.

LAVANDIN WELLNESS JASTUK

Jastuk valjkastog oblika punjen sintetskom vatom. Jastučnica je punjena lavandom. Služi za lakši san, opuštanje i smirenje živčane napetosti. Možemo ga koristiti u kombinaciji  s jastučićem za oči ili samog pri problemima sa spavanjem. Podgrijemo u pećnici ili protresemo da bi lavanda pustila aromu.

OČNI AROMA JASTUK

Punjen lavandom, djeluje kao tonik za dobro raspoloženje, antidepresiv, sedativ i detoksikant. Lijepo oblikovan tako da „sjeda“ i slijedi konture lica, stvarajući nježni pritisak, blokira svjetlo, uklanja napetost i umiruje aktivne mišiće oko očiju. Prirodni je lijek za kronične glavobolje.

 

 
preskoči na navigaciju