preskoči na sadržaj

Gospodarska škola Čakovec

Login

Promotivni video škole


Oprema školeKalendar
« Lipanj 2024 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
1 2 3 4 5 6 7
Prikazani događaji

 

Promocija poljoprivrednih zanimanja
U prilogu je popis aktualnih natječaja
Poštovane/poštovani,
 
procjena odnosno testiranje kandidata za radno mjesto pomoćnik u nastavi za učenika s teškoćama (određeno vrijeme) održati će se u Gospodarskoj školi, Čakovec, Vladimira Nazora 38, u uredu pedagoginje škole prema rasporedu određenom u e-mailu koji će kandidati koji zadovoljavaju uvjete natječaja primiti na svoj e-mail.
 
Srdačan pozdrav.
 
Povjerenstvo za zapošljavanje.
 
Poštovane/poštovani,
 
procjena odnosno testiranje kandidata za radno mjesto nastavnik/ca politike i gospodarstva (određeno) održati će se u Gospodarskoj školi, Čakovec, Vladimira Nazora 38, u utorak 18. veljače 2020. godine u uredu pedagoginje škole prema rasporedu određenom u e-mailu koji će kandidati koji zadovoljavaju uvjete natječaja primiti na svoj e-mail.
 
Srdačan pozdrav.
 
Povjerenstvo za zapošljavanje.
 
Poštovana/poštovani,
 
procjena odnosno testiranje kandidata za radno mjesto nastavnik/ca etike i etike i kulture (određeno) održati će se u Gospodarskoj školi, Čakovec, Vladimira Nazora 38, u utorak  18. veljače 2020. godine u uredu pedagoginje škole prema rasporedu određenom u e-mailu koji će kandidati koji zadovoljavaju uvjete natječaja primiti na svoj e-mail.
 
Poštovana/poštovani,
procjena odnosno testiranje kandidata za radno mjesto nastavnik/ca matematike (određeno) održati će se u Gospodarskoj školi, Čakovec, Vladimira Nazora 38, u četvrtak  30. siječnja 2020. godine u uredu pedagoginje škole prema rasporedu određenom u e-mailu koji su kandidati koji zadovoljavaju uvjete natječaja primili na svoj e-mail.
 
Srdačan pozdrav.
 
Povjerenstvo za zapošljavanje.
 
Poštovana/poštovani,
 
procjena odnosno testiranje kandidata za radno mjesto nastavnik/ca psihologije (određeno) održati će se u Gospodarskoj školi, Čakovec, Vladimira Nazora 38, u petak  31. siječnja 2020. godine u uredu pedagoginje škole prema rasporedu određenom u e-mailu koji su kandidati koji zadovoljavaju uvjete natječaja primili na svoj e-mail.
 
Srdačan pozdrav.
 
Povjerenstvo za zapošljavanje.

Kandidati će biti pozvani putem e-maila navedenog u prijavi.

Testiranje će se obaviti iz područja: 

  • osnove informatičke pismenosti
  • stručno-pedagoške i metodičke kompetencije
  • praktično na način da odrade dio ili cijeli ogledni nastavni sat, a ovisno od odluke svakog od Povjerenstava za zapošljavanje zasebno.
preskoči na navigaciju