« Veljača 2025 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 1 | 2 |
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 1 | 2 |
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
STRUČNO OSPOSOBLJAVANJE:
Uvjet za upis kod stručnog osposobljavanja je završena osnovna škola.
Nakon završenog obrazovanja stječe se srednja stručna sprema s pravom upisa u radnu knjižicu.
Oblik nastave: konzultativno-instruktivna nastava u poslijepodnevnom ili večernjem terminu prema dogovoru s grupom.
Obrazovni sektor: poljoprivreda, prehrana i veterina
Zanimanje: VINOGRADAR/KA – VINAR/KA
Ukupni nastavni fond: 120 sati ( 60 teorije + 60 praktične nastave)
Trajanje programa: 8 tjedana
Nastavno područje: Vinarstvo, Vinogradarstvo, Zaštita na radu, zaštita od požara i prva pomoć, Zaštita vinove loza od bolesti i štetnika i njihovo suzbijanje, Praktična nastava, završni ispit
Obrazovni sektor: poljoprivreda, prehrana i veterina
Zanimanje: VOĆAR/KA
Ukupni nastavni fond: 120 sati ( 60 teorije + 60 praktične nastave)
Trajanje programa: 8 tjedana
Nastavno područje: Tehnologija rada u voćarstvu, Zaštita na radu, zaštita od požara i prva pomoć, Praktična nastava, završni ispit
Obrazovni sektor: poljoprivreda, prehrana i veterina
Zanimanje: CVJEĆAR/KA – ARANŽER/KA
Ukupni nastavni fond: 120 sati ( 60 teorije + 60 praktične nastave)
Trajanje programa: 8 tjedana
Nastavno područje: Cvjećarstvo, Aranžiranje, Zaštita na radu, zaštita od požara i prva pomoć, Praktična nastava, završni ispit