preskoči na sadržaj

Gospodarska škola Čakovec

Login

Promotivni video škole


Oprema školeKalendar
« Listopad 2021 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
1 2 3 4 5 6 7
Prikazani događaji

 

Promocija poljoprivrednih zanimanja
Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Riječ ravnatelja
Autor: Renato Vinko, 3. 4. 2020.

Drage učenice, dragi učenici, poštovani roditelji i skrbnici,

u ovo vrijeme pošasti koronavirusa svima nam je važno ostati zdrav. U tu svrhu provodimo nastavu na daljinu. Većina učenika i nastavnika kaže da je takav oblik nastave zanimljiv, ali da „nije to, to“. Nema jutarnjih susreta na hodniku, nema čekanja na red u školskoj kantini, nema usputnih kavica iz školskog aparata te sjedenja na klupicama u hodniku. Najteže nam pada što nema susreta s prijateljima, nastavnicima, poneki razgovor s pedagoginjom…

Oblik nastave na daljinu daje nam dodatnu obavezu da budemo uz vas ne samo prema redovnom rasporedu nego i u ostalo vrijeme. Svi naši nastavnici nastoje vam olakšati gradivo koliko je god to moguće, no dopustite da u ovim vremenima i mi pogriješimo. Virtualna je nastava novi način rada i za svakog našeg djelatnika, no siguran sam da svaki od nas daje maksimalan doprinos da se na vas prenese gradivo koje je zaista bitno. Nastavu na daljinu nije organizirao „netko tamo iz Zagreba“, nego kompletno osoblje škole. Ovim putem svim našim djelatnicima moram izreći: "Velika vam HVALA!" No kakva god nastava bila, ona je nemoguća bez učenika, stoga pohvala i svima vama koji pratite virtualnu nastavu i koji nastojite gradivo svladati na posve nov način.

U tjednu prije Uskrsa slijede ponavljanja i vježbe, a nakon toga krećemo s nastavom u kojoj će biti bilježenja izostanaka i dodjeljivanja ocjena. Svaki nastavnik uputit će vas u načine provjere naučenoga gradiva. Potrudite se u sljedećem tjednu riješiti propuštene vježbe i zadatke te svladate dosad obrađeno gradivo. U slučaju nejasnoća uvijek se možete obratiti nastavnicima. Budimo svi zajedno strpljivi te izvršavajmo obaveze u zadanim rokovima.

Kao što uvijek poslije kiše zasja sunce, tako će i ova epidemija završiti. Vratit ćemo se u školske klupe i opet biti dio jedne velike zajednice. Do tog trenutka ostanimo doma, iskoristimo vrijeme za druženja s obitelji, igru s braćom, ozbiljni razgovor s ocem ili majkom…

Za sva pitanja, nedoumice, kritike i pohvale stojim vam na raspolaganju te sa mnom možete kontaktirati putem školske mail adrese.

Svima želim mirne, blagoslovljene i nadasve zdrave uskrsne blagdane.

Ravnatelj: Renato Vinko


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju